Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

123tuinposter.nl

Een aparte uitstraling met een tuinposter in je tuin  


Tuinposters, ik moet het eerlijk toegeven, toen mijn vriend me erover aansprak had ik er nog nooit van gehoord. Planten, bloemen en zelfs een enkele boom, dat stond in mijn tuin en dat vond ik al meer dan genoeg. Echter, na een bezoekje aan deze vriend was ik verkocht. Ik moest ook een tuinposter in mijn tuin hebben.
 
Waarom het liefde op het eerste zicht was met een tuinposter? Omdat het een tuin onmiddellijk een hele andere en persoonlijke uitstraling geeft. Je bepaalt immers volledig zelf wat je op je tuinposter laat printen. Mijn vriend had gekozen voor een beeld met een strand en dat vond ik geweldig. Omdat ik hem natuurlijk niet wilde kopiëren besloot ik voor wat avontuurlijkers te gaan: de jungle! Eén van de prachtige beelden geschoten die ik op mijn reis naar Costa Rica genomen heb, is nu vereeuwigd op een tuinposter. Zo kan iedereen een beetje mee van mijn reis genieten. 
 
Sprankelende kleuren op je tuinposter 
 
De tuinposter heb ik net als mijn vriend bij 123tuinposter.nl besteld. Ik kan het iedereen aanraden! Niet alleen bepaal je zelf welke foto je op je tuinposter laat drukken, de kwaliteit is ook uitstekend. De kleuren sprankelen en het materiaal is niet kapot te krijgen. De tuinposters van 123tuinposter.nl weerstaan weer en wind en vergen amper onderhoud. Bovendien zijn er maar liefst 9 verschillende opties waaruit je kan kiezen om je tuinposter te monteren. Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, een tuinposter past altijd. 
 
Mijn tuinposter helemaal op mijn maat 
 
Online kies je trouwens ook het formaat. Het leuke is dat je helemaal niet gebonden bent aan vaste formaten. Je geeft het formaat dat je wenst tot op de centimeter nauwkeurig in en vervolgens wordt de tuinposter op maat bij je thuis geleverd. Zo past je tuinposter steeds perfect. Bij mij was het alvast helemaal in orde en netjes op tijd. Blijkbaar ben ik niet de enige die tevreden is, want er staan al heel wat positieve commentaren op het internet en ook verschillende televisiezenders doen blijkbaar beroep op 123tuinposter.nl. 
 
Helemaal overtuigd door 123tuinposter.nl 
 
Hoewel tuinposters een voor mij onbekend fenomeen waren, ben ik er nu helemaal door overtuigd. Dit zal zeker niet mijn laatste tuinposter zijn die ik heb aangeschaft. Binnen een jaar of 3 heb ik weer zoveel reizen ondernomen, dat ik de poster waarschijnlijk al wil vervangen. Tot dan heb ik er trouwens ook garantie op.

Bezoek Website